Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 8/10, Martin Svensson & Ola Aurell m fl

oktober 2nd, 2014

Välkomna till en GASTA-kväll med skratt, sång och musik
Med Martin Svensson, Ola Aurell m fl. Onsdagen den 8 oktober, klockan 19.30
På Å-krogen i Gävle. Insläpp från klockan 18.00.

martinsvensson

Martin Svensson från Helsingborg är en av landets mest bokade komiker och uppträder regelbundet på scener som Norra Brunn i Stockholm, Rubys i Göteborg, MACK i Malmö och inte minst på The Tivoli i Helsingborg där han är huskomiker sedan 15 år.
Martins styrka ligger i mötet med publiken, att känna av stämningen och att lägga föreställningen på rätt nivå. Han levererar alltid ett mycket brett material och anpassar sin stil så att så många som möjligt skall få så kul som möjligt. Martin har även tidigare satt upp egna kabaréer och sångföreställningar som ”Mandom, mod och mesige män” och ”Sånger om män”. Just nu är han aktuell med sin föreställning ”Femtio, frånskild och förvånad”.
Sagts om Martin:
“Han är helt otrolig. Jag har aldrig sett honom förut men han är sjukt rolig.”
– GP

olaaurell

Ola Aurell är en ständigt efterfrågad och efterlängtad komiker på GASTA-scenen. Ola skämtar med musik, han är en sjungande ståupp-komiker som alltid levererar. Med sina underfundiga och roliga texter lockar han både till allsång och gapskratt. En originell komiker som måste upplevas live åtminstone en gång i livet.

Sagts om Ola:
”Oj säger jag bara. Ola Aurell. Här finns kombinationen Povel Ramel, Hasse/Tage i en kombination av sjungande stand up comedian. Ola Aurell: Improvisationens mästare. Ordkonstnärens möjliga och omöjliga mästare”
Kulturbloggen

johannawagrell

Johanna Wagrell vann under våren titeln ”Amelia comedy queen” på RAW i Stockholm. Juryns motivering till vinsten var: ” för hennes bredd, material och pricksäkra gestaltningar, som imponerade stort. En självklar stjärna på scenen med starka välskrivna skämt och grym tajming.”

Eric Löwenthal är en rutinerad och väldigt omtyckt komiker som just nu turnerar med sin show ”Fadern. I fadern, sonens & försäkringskassans namn”
Eric är en komiker som vågar blanda sin humor med allvar och som alltid lockar till många skratt.
Sagts om Eric: ”Bland det bästa jag sett i år! Uppriktig humor med botten och värme som man bär med sig långt efteråt”.
Tobias Persson, komiker

Med sig på scen har de:
Stefan Söderblom
MC: Stephan Ahlgren